Aller Media, København

STED: Havneholmen, København
OPDRAGSGIVER: Aller Media
PROGRAM: Projektudvikling og byggeri af kontordomicil, bygherrerådgivning
STØRRELSE: 18.000 m2 + kælder
STATUS: 2009
SAMARBEJDSPARTNERE: Søren Jensen, rådgivende ingeniører

VEDLIGEHOLDELSESVENLIGT BYGGERI, TOTALØKONOMI OG BYGGESTYRING
Aller besluttede i 2004 at samle alle deres medie funktioner og redaktioner i én samlet location på Havneholmen i Københavns Havn.

De mange forskellige redaktioners behov blev afdækket og kvalitetsniveauet blev hævet uden at oprindeligt budget og tidsplan blev revideret tilsvarende opad. Teknisk var bygningen på forkant med udviklingen, med høj grad af fokus på efterfølgende drift og vedligeholdelse. Mock- ups af facader og rumlige detaljer blev udført til vurdering af bygbarhed og efterfølgende drift. Ineklimakrav blev skærpet, således at energiforbruget skulle opfylde de kommende fremtidige myndighedskrav og fleksibiliteten skulle være 100%, uden at gå på kompromis med indretningen og arkitekturen. Selv en stigning i verdenshavene blev indarbejdet undervejs i processen.

interør1200
interiør 1