ATP Ejendomme

STED: -
OPDRAGSGIVER: ATP Ejendomme
PROGRAM: Rammeaftale - arkitektrådgivning, optimering, indretning, ombygning, projektering
STØRRELSE: -
STATUS: 2010-2015 / 2016-2020
SAMARBEJDSPARTNERE: -

SITE har igennem flere år bistået ATP Ejendomme med rådgivning, der spænder bredt fra lejerådgivning til ombygning, indretning og byggestyring.

SITEs viden om erhvervsejendomme fra udlejning og finansiering, til optimering af arealer, ombygning og indretning har resulteret i opgaver, såsom udlejningsstrategi, lejeroplæg, ombygning og indretning af A.C. Meyers Vænge 9 til Gjensidige Forsikring - Screening, lejeroplæg, ombygning og indretning af Frederiksborggade 15 til REGUS - Renovering og ombygning af Frederiksgade 9 til NN advokater - samt diverse screeninger og oplæg til Hørkær 12 og andre mindre lejemål.

For tiden er SITE lejerrådgiver i forbindelse med byggeriet af Axel Towers, ATPs udviklingsprojekt på den gamle Skalagrund på 23.000 m2. Her hjælper SITE både med lejemålsdisponering og indretning samt luksusaptering for advokatfirmaet Gorrissen Federspiel.

ATP Ejendomme er et eksempel på tillidsbaseret samarbejde, idet mange opgaver er baseret på tidlig involvering af SITE som rådgiver, baseret på medgået tid med loft. Når opgaven er fastlagt organiseres projekt, team og ydelser herefter.