Novo Nordisk Fonden/ NOVO A/S

STED: Tuborg Havn, Hellerup
OPDRAGSGIVER: Novo Nordisk Fonden/ NOVO A/S
PROGRAM: Totalrådgivning, skitsering, projektering, byggeledelse, indretning og work space management
STØRRELSE: ca. 3.800 M2
STATUS: 2013-2014
SAMARBEJDSPARTNERE: Strunge Jensen Rådgivende Ingeniører

Da beslutningen om at flytte NOVO A/S og Novo Nordisk Fonden A/S sammen og den nye adresse var fundet, ønskede Novo Nordisk Fonden at gennemføre hele den fysiske flytning, inklusiv projektering, ombygning og indretning på kun 4 måneder.

Fondens område blevet udvidet og udbygget med en etage ovenpå, med en skulpturel forbindelsestrappe og et mødecenter. Trappevæggens simple koncept kendes fra gamle ”trekantsmalerier” med to motiver på hver side af en vinklet flade. Samme koncept skabt med lys giver gæster og medarbejdere en ny oplevelse afhængig af vinklen man ser fra og om man går op eller ned ad trappen.

Endvidere blev arbejdspladserne hos NOVO A/S flyttet ud til facaderne hvor kun væggene vinkelret på facaden blev udført som lukkede. Mod bygningens indre og atrium er der udelukkende vægge af glas og store glasskydedøre.

projekt_01
projekt_02
projekt_03
projekt_04