Sommerhus, Odsherred

STED: Ellinge Lyng, Odsherred
OPDRAGSGIVER: Jan Pedersen, VVS-entreprenør
PROGRAM: Nybyggeri af sommerhus
STØRRELSE: 98 M2
STATUS: 2010
SAMARBEJDSPARTNERE: Opført af Jan Pedersen

SITE blev kontaktet af VVS-entreprenør Jan Pedersen, med et ønske om at få tegnet et sommerhus til sin grund i Ellinge Lyng ved Sejrøbugten.
En vild naturgrund med fyretræer, lyng og selvplantet vegetation skabte rammerne om det minimaliske sommerhus. Kontrasten mellem de rene linier og den vilde grund der bliver trukket med indenfor skaber et spændende møde mellem hus og natur. De store vinduespartier til hver side kan åbnes helt op og lukker på den måde naturen ind. De indvendige overflader er holdt neutrale for at give rum og ro til naturen udenfor. Huset er beklædt med cedertræ og indvendigt er gulvene i glittet, voksbehandlet beton, hvide vægge og sorte døre.

projektbillede_1_1200x980px
projektbillede_8_1200x980px
projektbillede_4_1200x560px
projektbillede_7_1200x980px
projektbillede_9_1200x980px
projektbillede_6_1200x980px
projektbillede_3_1200x560px